Daisy Hat INTI

Daisy Hat INTI

 59,00

Hoe zorg je voor je kostbare INTI kledingstuk?
-Wol is zelfreinigend
-Na het dragen, hang het aan de lucht. We wassen wol op 0 graden in de wasmachine op de wolcyclus, en we gebruiken ook de wolspincyclus.

Uw INTI-kledingstuk met de hand wassen:
-Natuurlijk is het ook mogelijk om met de hand te wassen, maar waarom met de hand wassen als het resultaat net zo goed is bij het gebruik van de machine? Als u handen wast, zorg er dan voor dat u voldoende water gebruikt. Wrijf het materiaal ook niet in het water; dit kan worden voorkomen door de juiste hoeveelheid water te gebruiken.
-Niet bleken & niet vlek reinigen
-Was altijd het hele kledingstuk, niet alleen het deel dat de vlek heeft.
-Gebruik een pH-neutraal wasmiddel
-Of bij voorkeur een speciaal wolwasmiddel.
-Was verschillende kleuren apart.
-Nooit wol in de wasdroger doen! Tenzij je van je item vilt wilt maken.

Bij het spoelen:
-Zorg ervoor dat de temperatuur van het spoelwater hetzelfde is als het waswater. Hang of leg een wollen kledingstuk nooit om te drogen als het verzadigd is met water.
-Probeer zoveel mogelijk water te verwijderen
-Leg het niet op iets dat vocht absorbeert (zoals een handdoek). Kleuren kunnen lopen en de natuurlijke elasticiteit van het kledingstuk kan verslechteren.
-Gebruik bij het strijken een stoomstrijkijzer of leg een vochtig beschermend laken tussen een gewoon strijkijzer en het wollen oppervlak.

Pilling:
-De pilling en balling van uw aankoop zijn volkomen normaal. Om pilling te verwijderen en uw item er fris en recent gekocht uit te laten zien, raden we aan een wollen kam of een product zoals de Sweater Stone te gebruiken. Het is natuurlijk en gebruikt geen chemicaliën of batterijen.

Alle Inti artikelen zijn gemaakt in Ecuador, met de hand met natuurlijke garens, en maken deel uit van beperkte productie. Eventuele onregelmatigheden moeten worden beschouwd als onderdeel van het unieke karakter ervan. We hopen dat je er net zoveel van geniet als wij ze maken.

Beste dingen in het leven zijn nog steeds met de hand gemaakt

Extra informatie

Color

Antra, Chocolate, Havana, Lima, Marfil, Sea Green, Silver

Size

One size